Lista câștigătorilor concursului de proiecte din domeniul culturii scrise

Municipalitatea ieșeană a stabilit câștigătorii concursului anual de proiecte din domeniul culturii scrise. Astfel, în urma şedinţelor de evaluare ale Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Proiectelor din Domeniul Culturii Scrise au fost declarate câștigătoare cinci proiecte. Cea mai mare sumă o va primi Asociaţia Revista „Convorbiri literare” pentru editarea, publicarea și difuzarea revistei cu același nume. Pentru aceasta asociația va fi primi 33.300 de lei.

Suma totală acordată pentru finanţarea proiectelor din domeniul culturii scrise depuse de asociațiile care au solicitat finanţare nerambursabilă la acest termen din programul anual se ridică la 95.560 lei, dintr-un total al fondurilor disponibile de 100.000 lei. Implementarea activităţilor din proiect de către beneficiari, precum şi implementarea financiară se va face ulterior semnării contractului de finanţare nerambursabilă între Municipiul Iaşi, în calitate de finanţator, şi organizaţia responsabilă de managementul de proiect. Din comisia de evaluare și selecție a proiectelor au făcut parte scriitorii Ioan Holban (președinte), Dan Doboș și Dan Lungu, istoricul Bogdan Maleon, secretar fiind reprezentantul municipalității, Mihai Pricop.

Lista proiectelor câştigătoare ale concursului public de proiecte organizat de Municipiul Iaşi, în domeniul culturii scrise:

 

Beneficiar

 

Titlu Proiect

Punctaj evaluare tehnică Nivel finanţare (ron)
Asociaţia Revista „Convorbiri literare” Editarea, publicarea și difuzarea revistei „Convorbiri literare” 97 33300
Fundaţia Culturală „Poezia” Editarea și publicarea revistei „Poezia” 95,75 16200
Asociația Culturală „Zon@Literară” Iași Revista de cultură și de atitudine „Zon@Literară” 97,25 17620
Fundaţia Culturală „Calea, Adevărul şi Viaţa” Editarea şi publicarea revistei „Expres cultural” 83,25 10400
Asociaţia Culturală „Feed Back” Revista de experiment literar „Feed Back” 86,5 18040
Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;