Miss și Mister Basarabia 2018

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor Iași organizează evenimentul Miss și Mister Basarabia 2018, care va avea loc în data de 18 ianuarie 2018, ora 20:00, în incinta Skye Club Iași. Evenimentul se află la prima ediție, iar invitatul special este interpreta Lia Tăburcean care este cunoscută cu cântecele: Scârț, scârț; La nunta asta; Ca-n filme indiene și colaborarea cu interpretul Kapushon.

Evenimentul are scopul de a promova cultura și tradițiile românești din Basarabia prin intermediul unei concurs de talente, care va identifica cuplul ce va primi titlul de Miss și Mister Basarabia 2018.

Grupul țintă a proiectului este format din toți locuitorii orașului Iași, partenerii și colaboratorii proiectului și, în special, elevii, studenții, masteranzii și doctoranzii din mediul ieșean. În general, evenimentul dat se adresează tuturor ieșenilor indiferent de vârstă, sex, origine, rasă, etnie, orientare sexuală, convingeri politice sau religioase, abilitate psihică sau fizică, nivel de educație, stare civilă, situație economică sau orice alte criterii definitorii.

Proiectul este la I-a ediție și are ca obiective promovarea și premierea celor mai talentați tineri basarabeni în cadrul concursului, pomovarea tradițiilor românești din Basarabia prin intermediul diferitelor numere artistice: dans, cântec, scenete umoristice etc.

”Evenimentul va contribui substanțial la creșterea interesului comunității ieșene față de activitatea Asociației Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG) Iași. Evenimentul organizat vine să sensibilizeze locuitorii orașului Iași prin promovarea artei, care a fost întotdeauna principalul pilon de sprijin pentru cultura românească de pe ambele maluri ale Prutului. Unul din obiectivele evenimentului este și oferirea unui cadru deosebit de distracție și relaxare pentru studenți și elevi care sunt în pragul sesiunii/examenelor.” Murafa Cristin, Președinte ATRAG Iași.

Pagina de facebook a asociației: https://www.facebook.com/atrag.iasi/

Linkul către evenimentul creat pe facebook: https://www.facebook.com/events/154861518496771/

Prețul biletului este de 10 RON.

Biletele se pot procura:

  • Apelând la numărul de telefon: 0740297698 – Tatiana;
  • De la sediul Acord Travel din Iași, adresa: Iași, Copou, blvd. Carol I, nr. 27, bloc B, etaj 3;
  • În ziua balului la prețul de 15 RON.

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG) Iași, fondată în 2005, este o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică, care are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale a tinerilor români din afara granițelor României pe lângă autoritățile și administrația învățământului, administrația de stat, precum și față de alte organizații naționale și internaționale din România.

Anual desfășurăm o serie de proiecte menite să contribuie la formarea tinerilor români din afara granițelor pentru a deveni viitori lideri, personalități complexe, cetățeni fideli sistemului de valori naționale și culturale românești, oameni de succes în domeniile lor de activitate. Prin intermediul proiectelor, pe care le demarăm anual, promovăm valorilor culturale și artistice ale etniei românești din afara granițelor și spiritul civic în rândul tinerilor din afara granițelor.

La nivel național ATRAG Iași este membru activ al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești (ANOSR) din România și membru fondator al Federației Asociațiilor Basarabene (FAB) România. În prezent ATRAG deține funcția de Vice-Președinte FAB România, scopul căreia constă în a reprezenta interesele comune ale studenţilor şi elevilor de etnie română din Republica Moldova aflaţi la studii în România cu stimularea participarii acestora la actul educaţional şi la viaţă socială, economică şi culturală.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;