Echipa Liceului cu Program Sportiv Iași, campioană națională la Tetratlon Atletic Şcolar pe echipe

În perioada 10 – 12 mai 2018, Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, a fost gazda etapei naţionale de Tetratlon Atletic Şcolar pe echipe, competiție organizată de către Ministerul Educației Naționale, sub egida Olimpiadei Gimnaziilor – Gimnaziada. La această întrecere, Iașul a fost reprezentat de echipa Liceului cu Program Sportiv, compusă din Ștefanovici Andreea, Cap-Mare Ramona, Ciolacu Andreea, Ursache Măriuca, Rădeanu Mihai, Burciu Alexandru, Duicu Beniamin și Chelaru Alexandru, sportivii fiind antrenaţi de către profesorii Dudău Rodica, Popovici Viorel și Ghilase Marius.

 Într-o atmosfera de sărbătoare, pe acordurile “We are the champions”, celebra piesa a trupei Queen, echipa Liceului cu Program Sportiv Iași, clasată pe prima treaptă a podiumului a primit, alături de următoarele două echipe clasate, medalii și trofee din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, diplome și premii în bani de la Ministerul Educației Naționale. În plus, la sosirea în Complexul de la Izvorani, Comitetului Olimpic și Sportiv Român a oferit tuturor componentilor echipelor participante la faza finală a Olimpiadei Gimnaziilor, echipamente sportive. 

 Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, i-a revenit lui Mihai Rădeanu, elev în clasa a VIII-a, antrenat de către doamna profesor Dudău Rodica, cu un total de 382 de puncte.

 ”Este o confirmare ce vine din partea școlii ieșene de atletism, o confirmare a valorii. După victoria obținută săptămâna trecută, când Liceul cu Program Sportiv Iași a obținut medalia de aur la pentatlonul atletic școlar, nivel liceal, a venit rândul micilor atleți să devină campioni naționali”, a menționat doamna profesor Dudău Rodica.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;