5:13 pm - Wednesday April 19, 5223

Eveniment caritabil ”România în mișcare – Alergăm pentru Diana!” organizat în cadrul Proiectului Educațional Județean ”România mea”

În cadrul Proiectului Educațional Județean ”România mea” s-a organizat luni, 28 mai 2018, începând cu ora 10:00, pe Stadionul orașului Hîrlău evenimentul caritabil ”România în mișcare – Alergăm pentru Diana”, eveniment organizat cu sprijinul Primăriei orașului Hîrlău și al sponsorilor: Restaurant Țăpușă, Brutăria Casa Gîlcă și SC Trialtern SRL.

Proiectul Educațional Județean ”România mea” se află la a doua ediție și își propune încurajarea participării la realizarea unui schimb de experienţă între cadrele didactice şi elevi în vederea stimulării interesului pentru păstrarea şi transmiterea sentimentului patriotic şi mândriei de a fi român în România, care definesc portretul spiritual al neamului

Proiectul cuprinde două activități: organizarea unei expoziții-concurs cu desene realizate de elevi din ciclul primar din țara noastră având ca temă frumusețile patriei însoțite de creații literare ce se vor reuni într-o culegere de texte și organizarea unui eveniment caritabil.

”România în mișcare – Alergăm pentru Diana” s-a organizat luni, 28 mai 2018, începând cu ora 10:00, pe Stadionul orașului Hîrlău și a urmărit strângerea de fonduri pentru Diana, o fetiță din clasa a III-a care de trei ani se luptă cu o boală cumplită: leucemie acută mieloblastică.

Sub titlul ”România în mișcare” copii, părinți și bunici au participat la un mini-cross și jocuri în aer liber, expoziții cu vânzare și un spectacol organizat de către elevi, cu intenția de a face o faptă bună, de a sprijini aripile obosite ale unui înger.

Pe stadion au răspuns apelului nostru peste 400 de copii și adulți care au adus bucurie și emoție și au reușit să adune peste 16000 lei. La mini-cross-ul organizat au alergat 207 temerari cu vârste cuprinse între 5 și 62 de ani. Mulțumim partenerilor, sponsorilor și tuturor hârlăuanilor pentru sprijinul acordat! Alături de ajutorul vostru sperăm că Diana a primit și energia, gândurile bune și zâmbetele noastre!

Oamenii buni adună oameni buni pentru a face fapte mari!

Filed in: Educație

Comments are closed.

;