Concursul Interjudeţean de Creativitate Mecanică “Dumitru Mangeron”

Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida” Iaşi şi Liceul Tehnologic “A.I. Cuza” Bârlad în parteneriat cu Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial şi Primăria Municipiului Iaşi organizează vineri, 24 Mai 2019, începând cu ora 9,00 la Concursul Interjudeţean de Creativitate Mecanică “Dumitru Mangeron” în cadrul căruia îşi vor testa cunoştinţele de creativitate un număr de 14 echipaje formate din liceeni din zona Moldovei. Astfel, şi-au anunţat participarea echipaje din judeţele Iaşi Botoşani, Vaslui, Neamţ, Bacău şi Suceava.

Concursul se adresează elevilor din clasele a IX-a – a XII-a, de la clasele cu profil mecanic din colegiile tehnice şi liceele tehnologice din zona Moldovei, iar în acest an a fost inclus în cadrul manifestărilor dedicate FIE 2019 – FESTIVALUL INTERNAŢIONAL AL EDUCAŢIEI.

Concursul constă dintr-o probă teoretică şi o probă practică, iar elevii clasei a XII-a vor susţine suplimentar o probă teoretică, iar în funcţie de rezultatul obţinut vor beneficia de anumite facilităţi la admiterea la Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;