5:13 pm - Tuesday April 19, 3707

Arta urbană prinde contur printr-un concurs inedit, la Iulius Mall Iași

În Iulius Mall Iași, culorile și-au găsit un scop aparte. Vino să vezi perechea de custom sneaker creată de tânărul artist ieșean Alcaz, pe care o și poți câștiga! Magazinele tale preferate ți-au pregătit și ele surprize, discount-uri pe care nu trebuie să le ratezi.

Îți dorești de mult timp o pereche de sneakerși unici? Intră pe pagina de Instagram Iulius Mall Iasi și află cum îi poți câștiga! Artistul ieșean Alcazunul dintre tatuatorii preferați de tineri, a acceptat provocarea de a ne arăta cum culorile prind viață. Note veselecombinații inedite și un design îndrăzneț într-o singură pereche de Nike Air Force 1. Proiectul este unul cu totul inedit fiind pentru prima dată când Alcaz își folosește viziunea artistică „tatuând” o pereche de sneakerși. Poți vedea perechea de custom sneakers expusă în Iulius Mall, până când câștigătorul concursului o va lua acasă. Descoperă pe Instagram cum poți fi tu norocosul posesor al celei mai cool perechi de pantofi sport.

Dacă nu ai răbdare până pe 28 august 2020, să vezi dacă ai câștigat tu concursul, vino în Iulius Mall la o sesiune shopping și descoperă reducerile magazinelor tale preferate! Brandurile cu articole sportive din Iulius Mall au super reduceri în această lună. Buzz Sneaker Station și Sport Vision au extra discount-uri de 20% la toate produsele care au fost deja reduse. Dacă vrei să pleci într-o escapadă la munte, este momentul potrivit să îți achiziționezi o pereche de sneakerși. În Sizeer, prețurile au scăzut la jumătate. Vino să vezi dacă modelele la care te gândești de câteva zile sunt și ele la ofertă!

Accesoriile sportive potrivite le găsești la Intersport, unde reducerile ajung până la 50%. Cu o paletă diversificată de modele și confecționate din materiale calitativeechipamentele brand-ului pot mulțumi și cele mai pretențioase gusturi.

Vino în Iulius Mall să vezi cum arată perechea de sneakerși creați de Alcaz, pe care îi poți câștiga, și să profiți de super oferte!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;