Două şcoli din mediul rural îşi suspendă procesul educaţional în sistemul faţa în faţă

În urma confirmării pozitive cu COVID-19 a două cadre didactice, ȘCOALA GIMNAZIALĂ BOSIA (cu structurile  ȘCOALA PRIMARĂ UNGHENI  şi ȘCOALA GIMNAZIALĂ MÂNZĂTEŞTI ) a solicitat vineri, 23 octombrie, suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă. Solicitările au fost aprobate anterior de consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ respective, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi de Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, urmând ca decizia de suspendare a cursurilor şcolare organizate în modalitatea „faţă în faţă” să se dispună la nivel judeţean prin hotărârea CJSU.

Unităţi de învăţământ care au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă/colectiv:

Nr. crt. Unitatea de învăţământ Număr cazuri confirmate Numărul de clase/ colective CLASA LA CARE SUNT SUPENDATE CURSURILE ȘCOLARE ÎN MODALITATEA “FAȚĂ ÎN FAȚĂ”
1 ȘCOALA GIMNAZIALĂ, BOSIA         2 cadre didactice 5 Clasa pregătitoare, Clasa a III-a,

Clasa a IV-a, Clasa a V-a,

Clasa a VIII-a,

2 ȘCOALA GIMNAZIALĂ, BOSIA structura ȘCOALA PRIMARĂ, UNGHENI aceleaşi  2 cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Bosia 2 Clasa pregătitoare/Clasa I (simultan), Clasa a II-a/Clasa a III-a/ Clasa a IV-a (simultan)
3 ȘCOALA GIMNAZIALĂ, BOSIA structura ȘCOALA GIMNAZIALĂ, MÂNZĂTEŞTI aceleaşi  2 cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Bosia 2 Clasa pregătitoare, Clasa a VIII-a

 

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;