Modernizarea, extinderea şi digitalizarea reţelei de iluminat public, în atenţia consilierilor locali

Miercuri, 3 noiembrie, de la ora 11.00, va avea  loc o şedinţă extraordinară de îndată a Consiliului Local  2021, cu şase proiecte de hotărâre pe ordinea de zi.  Printre cele mai importante se numără:

* nominalizarea reprezentanţilor Consiliului Local în Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi particular din Municipiul Iaşi pentru anul şcolar 2021 – 2022

* aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii, a indicatorilor tehnico-economici şi a devizului general al proiectului „ Modernizarea, extinderea şi digitalizarea reţelei de iluminat public în Municipiul Iaşi”

* preluarea din administrarea Şcolii Gimnaziale “Ion Neculce” a unui teren în suprafaţă de 1.000 mp şi a unei suprafeţe de 149.46 mp – construcţie parţială corp clădire şcoală, situate în Şos. Nicolina 1C (fosta Aleea Nicolina nr. 167), acordul UAT Municipiul Iaşi pentru realizarea obiectivului de investiţii – “Construire Creşa – Şcoala Gimnazială “Ion Neculce”, Şos. Nicolina 1C (fosta Aleea Nicolina nr. 167)”, pe terenul în suprafaţă de 1.000 mp, proprietate publică a Municipiului Iaşi, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investitii SA, având ca beneficiar Municipiul Iaşi

* Acordul UAT Municipiul Iaşi pentru realizarea obiectivului de investiţii – “Construire creşă în Şos. Voinesti nr. 26”, pe terenul în suprafaţă de 5.139 mp, proprietate privată a Municipiului Iaşi, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii SA, având ca beneficiar Municipiul Iaşi.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;