Ciprian Brighiu este noul antrenor al Academiei de fotbal CSM Politehnica Iași

Ciprian Brighiu este noul antrenor al Academiei CSM Politehnica Iași, acesta fiind declarat câștigător al concursului pentru ocuparea acestui unui post, organizat de clubul din Dealul Copoului.  de antrenor cu Licența A UEFA la Academia CSM Politehnica Iași.

“Dintre cei doi candidați, Dănuț Munteanu și Ciprian Brighiu, cel din urmă a convins comisia formată din Cezar Honceriu – managerul academiei, Ilie Gheorghică – vicepreședintele Consiliului Director și Costel Enache – antrenorul echipei de seniori că poate crește viitorii fotbaliști ai Iașului”, se arată într-un comunicat al CSM Politehnica Iași.

În vârstă de 41 de ani, Ciprian Brighiu a fost atacant al echipei Politehnica Iași, formație pentru care a evoluat în perioada 1999-2004.

“În primul rând, țin să-l felicit pe Ciprian Brighiu pentru câștigarea concursului și îi urez bun revenit în familia Politehnica. De asemenea, îi mulțumesc domnului Dănuț Munteanu pentru participarea la concurs și îl asigur că o viitoare colaborare nu este exclusă. Țin să reamintesc că scoaterea unui post la concurs face parte din strategia Academiei de a se încadra în cerințele tot mai evoluate ale FRF, dar și din dorința de a întregi stafful tehnic cu antrenori tineri, cu potențial, posesori ai licenței UEFA A, totul pentru o mai bună implicare în procesul de antrenament, a creșterii performanței și dezvoltării sportive a copiilor comunității”, a declarat Cezar Honceriu,  managerul Academiei CSM Politehnica Iași

“Sunt fericit că am revenit la clubul unde m-am format ca jucător și abia aștept să formez, la rândul meu, fotbaliști de valoare pentru echipa mare”, a afirmat, la rândul său, Ciprian Brighiu, antrenor la Academia CSM Politehnica Iași.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;