Controale în piețele agroalimentare privind legalitatea comercializării produselor specifice de Paște

Odată cu apropierea Sfintelor Sărbători de Paște, autoritățile locale au declanșat o amplă acțiune de verificare a modului în care are loc comercializarea produselor de origine animală și non-animală. în piețele agroalimentare din județ. Astfel, echipe mixte formate din inspectori de specialitate din cadrul instituțiilor deconcentrate vor efectua în perioada următoare verificări cu privire la legalitatea comercializării produselor specifice de Paște.

”Ne dorim ca toți ieșenii să aibă parte de sărbători liniștite și în siguranță. Vor fi efectuate verificări în piețe, târguri, în zone în care se comercializează produse specifice sărbătorilor pascale, pentru a ne asigura că sunt respectate toate prevederile legale. Activitatea comisiei mixte va demara săptămâna viitoare și se va finaliza după Paște, urmând a se prezenta un raport cu eventualele probleme sesizate și măsurile dispuse”, a declarat Bogdan Cojocaru, prefectul județului Iași.

Din comisia mixtă înființată prin Ordin al prefectului fac parte reprezentanți ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Iași, ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Iași, ai Direcţiei de Sănătate Publică Iași și ai Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Membrii comisiei își vor desfășura activitatea în perioada 11 aprilie – 30 aprilie.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;