150 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la Raliului Iașului

150 de jandarmi împreună cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Administrației și Internelor (MAI) vor asigura în perioada 2- 4 septembrie măsurile de ordine și liniște publică cu prilejul desfășurării celei de-a XXXVIII-a ediții a Raliului Iașului.

În cele trei zile de desfășurare a Raliului Iașului se vor lua măsuri de ordine publică pe traseele și în zonele unde va avea loc competiția sau se vor derula alte activități programate, informează, într-un comunicat, Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Iași.

Potrivit documentului, la acest eveniment, jandarmii vor fi alături de participanți începând cu ziua de vineri, 2 septembrie, în zona Bârnova (Shakedown) și pe timpul superspecialei din zona Râpa Galbenă-Independenței din municipiul Iași, continuând în ziua de sâmbătă, 3 septembrie, la Cioca-Boca și Mădârjac, unde se vor derula probele speciale. Duminică, 4 septembrie, jandarmii vor acționa în zonele Dobrovăț și Păun.

Pentru buna desfăşurare a Raliului Iașului, cetățenii trebuie să aibă în vedere și să respecte următoarele reguli: să nu depăşească zonele marcate şi îngrădite, să nu intre pe traseul de concurs pe timpul desfăşurării probelor, să se conformeze indicaţiilor organizatorilor şi a forţelor de ordine, să nu staţioneze niciodată în exteriorul virajelor, lângă săritoare sau vârfuri de pantă, aflate pe traseul de concurs..

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;