„Din relaxat în mai relaxat” –Vino la shopping la Family Market și ai șansa să pleci în vacanță în Grecia!

De Paște sărbătorim împreună cu familia, iar masa festivă e un bun prilej pentru a împărtăși momentele de fericire și pentru a memora amintirile de vacanță. Bucură-te de și mai multe surprize la Family Market Miroslava și la Family Market Bucium, participă la campania ,,Din relaxat în mai relaxat!” și intră în cursa pentru marele premiu – o vacanță în Grecia pentru toată familia!

 

Family Market Miroslava și Family Market Bucium sunt acum locurile ideale pentru a crea experiențe de care toată lumea se poate bucura. Indiferent de modul în care tu și cei dragi sărbătoriți Paștele, la Family Market Miroslava și Family Market Bucium găsești tot ce ai nevoie pentru masa de Paște. Până pe data de 15 aprilie 2023, umple coșul tău cu produse de minimum 200 lei,  de la unul dintre cele două centre comerciale Family Market, și poți câștiga o vacanță în valoare de 3.000 euro în Grecia, dar și sute de premii instant zilnic. Două Family Market, două șanse, două vacanțe!

În plus, primești pe loc cozonaci sau cutii cu bomboane, în limita stocului zilnic disponibil, puse la dispoziție de partenerul Auchan, și ești înscris automat în marea tombolă, unde ai șansa să pleci în vacanță cu toată familia în Grecia. Oferta variată de shopping de la Family Market include supermarketul Auchan, dar şi băcănie, carmangerie, patiserie & pizzerie, restaurant, cofetărie, farmacie, curățătorie, pet shop, coffee shop și multe altele.

 

Copiii iubesc să exloreze spațiul înconjurător, iar Family Market este pregătit, și în acest weekend, să îi ofere copilului tău activități creative și multă voie bună. Family Market Miroslava îi întâmpină pe cei mici duminică, începând cu ora 11:00, cu ateliere de gătit, unde vor lua lecții de la Chef Bogdan Puiu, fondatorul atelierelor Soft&Grace. În cadrul atelierului, vor învăţa pașii unei reţete delicioase, vor combina ingrediente și își vor folosi imaginația pentru a decora desertul. Accesul este gratuit, iar înscrierea se realizează aici, în limita a 60 de locuri disponibile.

Și tot duminică, începând cu ora 11:00, iepurașul  de Paște îi așteaptă pe copii la Family Market Bucium,zona Gastro, cu un atelier creativ. Cei mici vor avea posibilitatea să îmbine distracția cu procesul de învățare, confecționând un coșuleț colorat, pe care-l vor decora cu iepurași simpatici de Paște. Și pentru această activitate accesul este gratuit, în limita celor 40 de locuri disponibile, înscrierile putându-se realiza aici.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;