Au fost finalizate lucrările la noua sală de sport din Corneşti

Primăria comunei Miroslava a anunţat că lucrările de construcţie a noii săli de sport din satul Corneşti au fost finalizate, urmând ca în perioada următoare să fie montate echipamentele specifice, în vederea dării acesteia în folosinţă.

“Astăzi (marţi, 27 iunie – n.r.), compania Conedil Iași a anunțat finalizarea lucrărilor la sala de sport din Cornești, ocazie cu care a trimis și primele fotografii cu investiția finalizată. Compartimentul de investiții va inspecta obiectivul, iar proiectul va continua cu amenajările exterioare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Miroslava.

Valoarea proiectului este de aproximativ 3,26 milioane lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 al Uniunii Europene.

Construcţia are o suprafață desfășurată de 539,70 metri pătrați și dispune de un cabinet medical, două vestiare, un birou, un spațiu tehnic, un spațiu de depozitare și patru grupuri sanitare (din care unul pentru persoane cu dizabilități).

Proiectul include, de asemenea, amenajarea de alei pietonale, alei carosabile și parcaje. În plus, vor exista dotări pentru mai multe tipuri de sporturi (bănci, lăzi, capre și saltele pentru gimnastică, panouri, inele, console și mingi pentru baschet, fileuri și mingi pentru volei, mingi de handbal etc.).

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;