“Festivalul Toamnei”, la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza” din Podu Iloaiei

În organizarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” din Podu Iloaiei, la finalul lunii octombrie a avut loc cea de-a XII-a ediţie a “Festivalului Toamnei”, activitate cu tradiție, desfăşurat în cadrul  „Săptămânii Verzi”. Elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, Primăriei și ai Poliției orașului Podu Iloaiei, au sărbătorit împreună toamna, degustând produse specifice anotimpului. Decorul a fost realizat de elevi, coordonați de cadrele didactice, moment care a adus bucurie și a contribuit la dezvoltarea simțului estetic și la conștientizarea faptului că natura ne surprinde cu bogățiile sale.

“Elevii au prezentat produsele expuse la standuri și i-au convins pe vizitatori să le cumpere, folosindu-și astfel competențele obținute în cadrul orelor de Educație financiară. Micii antreprenori au dat dovadă de empatie și implicare, dorind să  sprijine astfel o persoană aflată în dificultate din comunitate”, au precizat organizatorii într-un comunicat.

“Festivalul Toamnei” a reunit creativitatea celor implicați, frumusețile anotimpului și emoțiile generate de momentele artistice! A fost un răgaz în care fiecare participant s-a bucurat de minunățiile oferite de natură și de puterea lui “împreună”.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;