5:14 pm - Friday April 29, 6214

Vremea rea a dat peste cap pregătirile fotbaliştilor de la Poli Iaşi

Ninsoarea abundentă şi viscolul, precum şi temperaturile negative înregistrate în aceste zile la Iaşi au dat peste cap planurile oficialilor din Dealul Copoului în ceea ce priveşte antrenamentele pe care fotbaliştii lui Leo Grozavu urmau să le efectueze la baza proprie de pregătire din cadrul Complexului Sportiv “Emil Alexandrescu”. Atât terenul central cât şi terenul II (sintetic) sunt în acest moment impracticabile, ca urmare a stratului gros de zăpadă depusă în urma ninsorii, care atinge aproape jumătate de metru.

În aceste condiţii, antrenorul Leo Grozavu a decis luni ca jucătorii să intre în sala de forţă, urmând ca marţi, aceştia să se pregătească pe terenul sintetic de la Magic Sport Center din Tudor Vladimirescu (aşa-zisul “balon”). După o repriză scurtă de gimnastică, Alin Roman and comp. s-au reîntâlnit cu mingea, în cadrul unor scheme tactice impuse de antrenor.

Potrivit preşedintelui executiv al Politehnicii Iaşi, Florin Briaur, pregătirile se vor desfăşura, în continuare, în sală, până când terenurile din Copou vor permite jucătorilor antrenamentele în aer liber. În cazul în care condiţiile meteo nu vor permite acest lucru, este posibil ca săptămâna viitoare lotul lui Poli Iaşi să se mute la Bucureşti, în vederea pregătirii primului meci oficial din acest an, respectiv cel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, programat vineri, 19 ianuarie, de la ora 18.00, în deplasare, contând pentru etapa a XXII-a a Superligii.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, după semnarea contractelor cu Alexandru Core, Rashid Bouhenna, Hamza Saghiri, Todor Todoroski şi Allanzinho, ieşenii mai caută să transfere un portar under 21 şi un vârf de atac. Discuţiile cu privire la aducerea celui de-al treilea portar, care să fie rezerva lui Silviu Lung şi Ionuţ Ailenei, urmează să se materializeze în zilele următoare, în timp ce, în cazul în care oficialii ieşeni nu vor găsi un “nr. 9”, de careu, aceştia ar urma să se reorieteze către un atacant de bandă.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;