„Tramvaiul Iepurilă”, scos pe traseele Iaşului cu ocazia Sărbătorilor de Paşte

Cu prilejul aniversării a 10 ani de la inaugurarea, în premieră în România, a primului „Tramvai Iepurilă”, Compania de Transport Public (CTP) Iași, cu sprijinul Primăriei Municipiului (PMI) Iași, Asociației Tramclub Iași și Boo Party, a pregătit o nouă surpriză ieşenilor. Astfel, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11.00, va avea loc lansarea noului „Tramvai Iepurilă”, care va pleca din rondul Târgu Cucu către Copou.

„Vechiul tramvai, pe care l-ați cunoscut și iubit, a fost reinventat pentru a vă oferi o experiență inedită în acest an aniversar. Iepurilă, împreună cu Zâna Primăverii și personajele animate adorate de copii, vă vor întâmpina cu dulciuri, daruri și activități recreative. Este momentul perfect pentru a face amintiri alături de cei dragi, în spiritul sărbătorilor de Paște”, anunţă reprezentanţii Companiei de Transport Public. „Tramvaiul Iepurilă” va face legătura între Târgu Cucu şi Copou între orele 11.00 – 14.00, urmând să oprească în fiecare staţie de pe traseu.

După lansarea oficială din 27 aprilie, „Tramvaiul Iepurilă” va circula şi pe celelalte trasee din oraş, după cum urmează: 28 aprilie: traseul 1, 29 aprilie: traseul 3, 30 aprilie: traseul 5, 1 mai: traseul 6, 2 mai: traseul 7, 3 mai: traseul 8, 4 mai: traseul 9, 5 mai: traseul 11 şi 6 mai: traseul 13.

La iniţiativa Asociaţiei Pasionaţilor de Transport Public Tramclub, în ultimii ani, la Iaşi au fost personalizate mai multe tramvaie, în cadrul unui proiect de regenerare urbană unic în ţară. Astfel, cu sprijinul unei companii locale de vopsele, până acum au fost personalizate nu mai puţin de 7 tramvaie, printre care „Tramvaiul lui Moş Crăciun”, „Tramvaiul Iepurilă”, „Tramvaiul Unirii”, „Tramvaiul Educaţiei” şi „Tramvaiul Literaturii”.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;