5:29 pm - Monday October 22, 0187

Ieșenii au donat 22 de tone de ajutoare pentru victimele inundațiilor

La inițiativa primarului Mihai Chirica, Primăria Municipiului Iași a organizat o campanie umanitară în sprijinul victimelor inundațiilor catastrofale din urmă cu două săptămâni, care au făcut victime și au lăsat fără case mii de familii în special din județele Galați și Vaslui. În acest scop am amenajat șapte puncte de colectare a ajutoarelor inundațiilor (două în corturi – în Piața Unirii și în Podu Roș, la 1001 Articole – și cinci în centrele de cartier).
Produsele donate de ieșeni până marți, 24 septembrie 2024, au fost deja împachetate în 97 de cutii și 10 paleți, care cântăresc aproximativ 22 de tone și pot fi încărcate într-un TIR. În zilele următoare Primăria Municipiului Iași va asigura transportul ajutoarelor către zonele afectate, în colaborare cu Inspectoratul pentru situații de Urgență al Județului Iași.
„Așa cum ne-au obișnuit de-a lungul ultimilor ani, ieșenii s-au mobilizat din nou pentru a-și ajuta semenii. Le mulțumesc din suflet ieșenilor care au oferit ajutoare românilor afectați de inundații și le transmit încă o dată toate încurajările și gândurile mele bune celor care au suferit și încă suferă din pricina acestei catastrofe!”, a declarat primarul Mihai Chirica.
Colectarea și depozitarea produselor au fost asigurate de Direcția de Asistență Socială, logistica și transportul de Servicii Publice SA și Salubris SA, paza și ordinea publică de Poliția Locală.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;