În perioada 15-21 septembrie 2017, Chef Fuad Snudu din Abu Snan, Israel, îi va iniția pe elevii de la Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” în tainele bucătăriei internaționale, pornind, împreună cu aceștia, într-o călătorie culinară de excepție.
Profesor în arta culinară la Colegiul Ated și având 17 ani de experiență în gastronomie, Chef Fuad Snudu va lucra cu 10 elevi români, cărora le va furniza mai întâi elemente de teorie, pentru ca, mai apoi, aceștia să le pună în practică.
Antreprenor la o firmă de catering, Chef Fuad Snudu se arată încântat de această colaborare, ocazie cu care elevii ieșeni pot „fura” din experiența acestuia și își pot perfecționa stilul de lucru în bucătărie.
Festivitatea de deschidere a proiectului va avea loc sâmbătă, 16.09.2017, la cantina Colegiului Tehnic „Ioan C. Ștefănescu”, începând cu ora 09.00.