Direcţia de Sănătate Publică caută voluntari pentru implementarea măsurilor de combatere a pandemiei

Având în vedere evoluția situației epidemiologice, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Iași își exprimă disponibilitatea de a colabora  cu voluntari, în regim online, în baza prevederilor  art.9 alin.(2) din Legea nr.78 /2014 privind reglementarea  activității de voluntariat în România, în scopul implementării măsurilor pentru combaterea pandemiei de COVID – 19, după cum urmează:

  • medici rezidenți în specialitatea epidemiologie, igienă, sănătate publică și management;
  • asistenți medicali cu studii superioare;
  • studenți/masteranzi care urmează studii de licență sau de master la facultăți cu profil informatic, la facultatea de psihologie, sau la facultatea de sociologie;

Prin urmare, solicitantii (medici rezidenti, asistenti medicali si studenti/masteranzi) pot transmite dosarele electronic până la data de 09 octombrie 2020, orele 16,00, prin e-mail, în format jpg sau pdf, într-un singur mesaj, pe adresa dsp99@dspiasi.ro. Informatii despre actele solicitate in vederea completarii dosarului, dar si despre alte cerinte, pot fi accesate de pe site-ul DSP iasi, www.dspiasi.ro. Voluntarii trebuie să dețină cunoștințe de operare PC (Microsoft Office, Excel), se precizează într-un comunicat al DSP Iaşi. În document se precizează că rezultatele selectiei dosarelor vor fi afisate pe pagina de internet a institutiei, www.dspiasi.ro, în data de 12 octombrie 2020. Voluntariatul se va desfășura pe baza unui contract încheiat în formă scrisă, între  voluntar și Direcția de Sănătate Publică Iași. Doritorii pot afla relații suplimentare de la Serviciul Resurse Umane al DSP Iași, telefon 0232/210900 int.218, se mai precizează în încheierea comunicatului.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;