4:34 pm - Monday October 16, 2580

21 de clase de la cinci şcoli ieşene trec la sistemul online de învăţământ

În urma confirmării pozitive cu COVID-19 a doi elevi şi a patru cadre didactice, cinci unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi au solicitat marţi, 3 noiembrie, suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă. Solicitările au fost aprobate de consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ respective, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi de Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, urmând ca decizia de suspendare a cursurilor şcolare organizate în modalitatea „faţă în faţă” să se dispună la nivel judeţean prin hotărârea CJSU.

Unităţi de învăţământ care au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă/colectiv:

Nr. crt. Unitatea de învăţământ Număr cazuri confirmate Numărul de clase/ colective CLASA LA CARE SUNT SUSPENDATE CURSURILE ȘCOLARE ÎN MODALITATEA “FAȚĂ ÎN FAȚĂ”
1. ȘCOALA GIMNAZIALĂ “NICOLAE IORGA”, BUHALNIȚA structura ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GRIGORE URECHE”, CEPLENIȚA un cadru didactic 3 Clasa a V-a, Clasa a VII-a,

Clasa a VIII-a

2. ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ALEXANDRU CEL BUN”, IAŞI doua cadre didactice 10 Clasa a V-a A, Clasa a V-a B,

Clasa a V-a D, Clasa a VI-a C,

Clasa a VI-a D, Clasa a VII-a B,

Clasa a VII-a C, Clasa a VII-a D, Clasa a VIII-a A, Clasa a VIII-a B

 

3. LICEUL TEORETIC “DIMITRIE CANTEMIR”, IAŞI un elev 1 Clasa a XII-a F
4. LICEUL TEHNOLOGIC “DIMITRIE LEONIDA”, IAŞI un cadru didactic 6 Clasa a IX-a A, Clasa a X-a A,

Clasa a XI-a A, Clasa a XI-a B, Clasa a XI-a C, Clasa a XII-a A

5. COLEGIUL NAȚIONAL “MIHAI EMINESCU”, IAŞI un elev 1 Clasa a VIII-a

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, marţi, 3 noiembrie, 98 de clase şi 42 de şcoli din judeţ (40 din cauza incidenţei îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 şi două din cauza aspectelor referitoare la infrastructură/organizare specifică a procesului de învăţământ) s-au aflat în scenariul roşu.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;