5:13 pm - Tuesday April 19, 9549

Un nou centru de vaccinare fără programare, începând de luni, în incinta Cinematografului “Victoria”

Începând de luni, 10 mai, în municipiul Iaşi va fi deschis un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19, în incinta Cinematografului “Victoria”. Potrivit primarului Mihai Chirica, centrul va beneficia de trei fluxuri de vaccinare concomitentă la foayeul imobilului.

Noul centru de vaccinare va funcționa în intervalul orar 8.00 – 21.00, imunizarea urnând să se facă cu serul produs de compania Pfizer BioNTech. Cei interesați se vor putea vaccina fără programare prealabilă, având asupra lor doar cartea de identitate.

Reamintim că în aceste zile, la Iaşi mai funcţionează alte trei centre de vaccinare, fără programare, la Casa de Cultură a Studenţilor şi Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Iacob Czihac” şi, respectiv, în parcarea din cadrul complexul comercial ERA Shopping Park din Păcurari, acesta din urmă fiind de tip drive-thru (direct din maşină).

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), de la debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, în luna decembrie a anului trecut şi până în prezent, în judeţul Iaşi au fost efectuate 237.935 de imunizări. Din numărul total de persoane vaccinate, 144.966 au fost vaccinate cu doza I și 92.969 cu doza II (rapel).

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;