5:14 pm - Saturday April 29, 3544

Caravana mobilă de vaccinare în parcarea Iulius Mall

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţă organizarea de noi acțiuni suplimentare pentru susținerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Astfel, în următoarea perioadă, echipele mobile formate din medici şi asistenţi medicali vor fi prezente în parcarea Iulius Mall după următorul program:

  • miercuri, 4 august – interval orar: 10.00 – 14.00
  • joi, 5 august – interval orar: 14.00 – 18.00
  • vineri, 6 august – interval orar: 10.00 – 14.00
  • sâmbătă, 7 august – interval orar: 12.00 – 16.00

Echipele mobile vor utiliza serul Johnson & Johnson, care presupune o singură doză (cei care se vor vaccina, nu vor trebui să se prezinte la rapel, așa cum este cazul celorlalte seruri care se folosesc în România).

Nu este nevoie de programare, vaccinarea urmând să se facă pe loc, pentru imunizare solicitantul având nevoie să se prezinte doar de cartea de identitate sau cu pașaportul.

Echipele medicale vor fi pregătite să ofere explicații tuturor persoanelor care au nelămuriri cu privire la vaccinuri și va fi gata să imunizeze persoanele care doresc să minimalizeze riscul unei infecții COVID-19 sau care vor să plece cu mai puține griji în vacanță, mai ales în contextul în care se constată că varianta Delta a acestui virus este foarte contagioasă, precizează reprezentanţii DSP Iaşi într-un comunicat.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;