5:13 pm - Thursday April 20, 6073

Încă un pacient internat la Institutul Regional de Oncologie, depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a actualizat marţi, 7 septembrie, numărul persoanelor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în cazul focarului de COVID-19 de la Institutul Regional de Oncologie (IRO) – Secţia Îngrijiri Paliative, unde în urma examenului epidemiologic efectuat în această dimineaţă încă un pacient a fost depistat cu noul coronavirus.

„Pacienta este asimptomatică, nevaccinată, și a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase”, precizează reprezentanţii DSP Iaşi.

Reamintim că ieri, alţi cinci pacienţi internaţi la IRO – Secţia Hematologie au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, alte şase persoane, de la Secţia Îngrijiri Paliative (trei pacienţi şi trei salariaţi), fuseseră depistaţi, de asemenea, pozitiv cu noul coronavirus.

Pacienţii confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2 au fost transferaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Iaşi, în timp ce salariaţii cu COVID-19 au fost izolați la domiciliu.

De asemenea, ca măsură de prevenire a răspândirii infecţiei, conducerea spitalului a decis dezinfecţia Secţiei de Îngrijiri Paliative.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;