Politehnica Iași – CSM II Vaslui 27-30. Ieșenii nu au putut ține piept liderului

Politehnica Iași a pierdut sâmbătă după amiază meciul cu CSM II Vaslui cu scorul de 27-30 (13-16), punând astfel capăt unei serii foarte frumoase de meciuri în campionat. Întâlnirea disputată în Sala Polivalentă, în prezența unui număr mare de suporteri, a fost una spectaculoasă, care a dat câștig de cauză, în final, echipei mai experimentate. Momentul cheie al meciului a avut loc în prima repriză, când de la 9-7 pentru gazde în min. 17 s-a ajuns la 10-14 în min. 23, după care oaspeții nu au mai putut fi ajunși din urmă. Politehnica Iași: Ionică, Păun – Nivard 9 goluri (6 din aruncări de la 7 metri), Alex. Ciobanu 8, Drenceanu 4, Moroșanu 3, Ghiga 1, Șt. Ciobanu 1, Foca 1, Lătescu, Mocanu.

“A fost ultimul nostru meci în acest campionat în Sala Polivalentă. Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună și în viitorul sezon, pentru care există speranțe că vom fi susținuți ca să putem ataca promovarea în Liga Națională!”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul gazdelor, Florin Spiridon.

Într-un alt meci din penultima etapă a play off-ului de Tineret (Divizia A), disputat tot sâmbătă, CSM II Bacău – CSM II Suceava 31-46.

Clasament: 1. CSM II Vaslui – 21 p, 2. CSU II Suceava – 19 p, 3. Politehnica Iași – 15 p, 4. CSM II Bacău – 12 p, 5. AS HC Pietricia Piatra Neamț – 6 p, 6. CSM II Focșani – 4 p.

În ultima etapă a campionatului, Politehnica Iași va întâlni la sfârșitul săptămânii viitoare, în deplasare, pe AS HC Pietricica Neamț.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;