11:21 pm - Saturday June 25, 2022

Doar nouă cazuri de coronavirus, raportate în ultimele 24 de ore la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate nouă cazuri noi de coronavirus, în scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până luni, 9 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 110.910 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore nu a fost efectuată nicio externare și s-au făcut trei internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat decese în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.419.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 385 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în creștere  față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 75 şi în judeţele Maramureş – 44 şi Cluj – 42, a informat, luni, Ministerul Sănătăţii.

Conform ultimei raportări, cele mai puţine cazuri sunt în judeţele Caraş Severin – unul şi Călăraşi, Teleorman şi Vâlcea – câte două.

În judeţul Vrancea nu s-a înregistrat niciun caz.

În total, până luni, 9 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.899.563 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;