27 de cazuri noi de coronavirus, de ieri și până azi la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 27 de cazuri noi de coronavirus, în ușoară scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până miercuri, 11 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 110.966 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore au fost efectuate trei  externări și trei internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.420.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 705 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în scădere  față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 137 şi în judeţul Cluj – 82, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii.

Conform ultimei raportări, cele mai puţine cazuri sunt în judeţele Tulcea, Olt, Mehedinţi, Ialomiţa şi Gorj – câte unul.

În total, până miercuri, 11 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.901.080  de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost raportate opt decese (trei bărbaţi şi cinci femei), la pacienţi cu COVID-19, a informat, miercuri, 11 mai, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.589 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;