5:13 pm - Monday April 19, 7058

Persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 sunt așteptate să-și ridice tichetele de masă

Deși centrele de vaccinare înființate în alte spații decât cele din unitățile sanitare și-au încetat activitatea din cauza lipsei doritorilor, Primăria Municipiului Iași continuă campania de  distribuire a tichetelor de masă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 (cu schema completă de vaccinare după data de 3 septembrie 2021), care nu au beneficiat de aceste tichete până la data închiderii centrului unde au fost vaccinate.

Astfel, potrivit reprezentanților municipalității, tichetele vor fi distribuite la casieriile Centrului de Informații pentru Cetățeni (în spatele sediului principal al Primăriei Municipiului Iași) în intervalul orar 13.30 – 15.30, de luni până joi.

La ridicarea tichetelor, persoanele interesate trebuie să aducă următoarele documente doveditoare: Cartea de Identitate, Adeverința de vaccinare (nu certificatul verde), care atestă că vaccinarea s-a efectuat după data de 3 septembrie 2021. Menţionăm că adeverința de vaccinare se descarcă de pe site-ul Registrului Naţional Electronic de Vaccinări: www.adulti.renv.ro. Atenție: pentru doza a treia nu se acordă tichete!

Campania este adresată persoanelor care s-au vaccinat în următoarele centre: Cinema Victoria, Antibiotice SA, Școala Gimnazială „B. P. Hașdeu”, Școala Gimnazială „G. Călinescu”, Colegiul „C. Negruzzi”, Liceul Waldorf, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Universitatea de Științe Vieții „Ion Ionescu de la Brad” și campusul Tudor Vladimirescu.

În vârful valului al patrulea al pandemiei, în lunile octombrie și noiembrie ale anului trecut, care a coincis cu vârful campaniei de vaccinare, în județul Iași funcționau 30 de centre de vaccinare, din care nu mai puțin de 18 în Municipiul Iași. Dintre acestea, opt au fost susținute financiar și logistic de Primăria Municipiului Iași.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;