1:52 pm - Friday July 1, 2022

Numărul cazurilor de coronavirus, în ușoară creștere la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 15 cazuri noi de coronavirus, cu două mai multe față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până joi, 26 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 111.228 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore a fost efectuată o externare și două internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat decese în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.426.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 381 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în scădere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 110 şi în judeţul Cluj – 20, a informat, joi, Ministerul Sănătăţii.

Conform celei mai recente raportări, în judeţele Brăila şi Tulcea nu s-au înregistrat cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

În total, până joi, 26 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.907.591 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost raportate cinci decese (un bărbat și patru femei) la pacienţi cu COVID-19, a informat, joi, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.669 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;