5:43 am - Friday August 12, 2022

Numărul cazurilor noi de coronavirus, în scădere la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate patru cazuri noi de coronavirus, în scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până vineri, 10 iunie, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 111.392 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore nu au fost efectuate externări, dar au fost înregistrate patru internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu a fost înregistrat niciun deces în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.427.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 389 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în ușoară creștere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 123 şi în judeţul Braşov – 27.

În total, pe teritoriul României, au fost înregistrate 2.912.266 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În unităţile sanitare de profil sunt internate 456 de persoane cu COVID-19, cu 22 mai multe faţă de ziua precedentă, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.

În secţiile ATI sunt trataţi 53 de pacienţi, dintre care 48 sunt nevaccinaţi anti-COVID.

Din totalul pacienţilor internaţi, 41 sunt minori, toţi fiind trataţi în secţii.

În ultimele 24 de ore au fost raportate patru decese (trei bărbați și o femeie) la pacienți cu COVID-19, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.706 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;