Vineri, la Iulius Mall se deschide primul magazin Sinsay din Iași

Aşteptarea a luat sfârşit! Vino vineri, 21 octombrie 2022, ora 10.00, la inaugurarea primului magazin din oraşul tău al brandului Sinsay. Vei găsi noua colecţie de toamnă-iarnă pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi o varietate de produse home & deco la preţuri foarte accesibile, dar şi promoţii pe durata întregului weekend. Acesta este al doilea magazin Sinsay din reţeaua IULIUS, după cel din Family Market Miroslava, urmând ca al treilea să fie inaugurat până la finele acestui an, în proiectul de proximitate Family Market Bucium.

 

Un nou brand îndrăgit şi mult aşteptat se inaugurează, săptămâna aceasta, la Iulius Mall. Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP, îi aşteaptă pe ieşeni începând de vineri, 21 octombrie 2022, ora 10:00, în primul magazin inaugurat în oraşul lor. Desfăşurat pe o suprafaţă generoasă de 1.140 mp, Sinsay a adus la Iulius Mall cel mai nou concept de magazin, oferta retailerului internațional incluzând îmbrăcăminte și accesorii pentru copii, femei și bărbați, dar şi numeroase articole pentru casă și produse de înfrumusețare, toate la preţuri extrem de accesibile.

 

Pentru a marca marea inaugurare, Sinsay a pregătit surprize şi promoţii de sezon. Astfel, în perioada 21 – 23 octombrie, ai -50% la al doilea articol achiziționat, pe lângă promoțiile din magazin.

 

Primul Sinsay din oraşul Iaşi este situat în zona demisol a Iulius Mall, care a trecut printr-un proces amplu de tranformare pentru a găzdui noi branduri în trend.

 

Brandul Sinsay este prezent în Family Market Miroslava, acolo unde, în vară, a deschis primul său magazin din judeţul Iaşi. A treia locaţie Sinsay din reţeaua IULIUS va fi deschisă în Family Market din cartierul Bucium, proiect de retail de proximitate care va fi inaugurat în toamna acestui an.

 

Despre Sinsay

 

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013. Acesta a trecut printr-un amplu proces de dezvoltare și, astăzi, gama de produse a brandului a fost completată pentru a răspunde nevoilor întregii familii.

 

După colecția pentru femei, cea care a lansat cu succes Sinsay, au fost lansate colecțiile: Fox & Bunny, dedicată copiilor și bebelușilor, colecția pentru bărbați, cea de articole și accesorii pentru casă, precum și cea de produse pentru înfrumusețare. Numeroase  articole din colecțiile Sinsay au etichetă Eco Aware. Este o alternativă sustenabilă, pe care Sinsay a adoptat-o pentru a ajuta la reducerea consumului de apă, energie și resurse utilizate în timpul realizării articolelor. Sinsay are peste 60 de magazine în România.

 

Despre LPP

 

Grupul LPP din Polonia administrează cinci mărci – Reserved, Cropp, House, Mohito şi Sinsay – şi o reţea totală de peste 1.700 de magazine, în 40 de ţări.

 

Compania a fost înfiinţată în anul 1991 în Gdansk, Polonia, numele actual LPP fiind un acronim după numele fondatorilor (Lubianiec, Piechocki & Partners). Astăzi, grupul este prezent şi în Germania şi în Marea Britanie, pe celebra strada Oxford Street din Londra și în cel mai mare mall din lume, Dubai Mall.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;