CSM Iaşi 2020 va participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la “Cupa de Vară”

Handbalistele de la CSM Iaşi 2020 vor participa la sfârşitul acestei săptămâni, la Ploieşti, la “Cupa de Vară”, întrecere aflată la cea de-a II-a ediţie, la care şi-au mai anunţat prezenţa, alături de Activ Prahova Ploieşti, gazda turneului, formaţiile CSM Deva şi CSM Unirea Slobozia, toate divizionare A.

Potrivit programului anunţat de organizatori, în primul meci, Activ Prahova Ploieşti va întâlni vineri, 25 august, de la ora 16.00, pe CSM Iaşi 2020, urmând ca în cel de-a doua partidă, CSM Unirea Slobozia să dea replica, de la ora 18.00, celor de la CSM Deva.

Sâmbătă, 26 august, în cea de-a doua zi a turneului, de la ora 12.30, este programată finala mică, între învinsele din prima zi, după care, la ora 14.30, va avea loc finala turneului, între echipele învingătoare în meciurile disputate în prima zi.

Noul sezon al Diviziei A la handbal feminin va debuta pe 10 septembrie, până acum nefiind însă stabilite nici componenţa seriilor şi nici programul competiţional. Pentru sezonul 2023/2024, elevele antrenorului principal Marius Dănuleţ, secondat de antrenorii Daniel Bura şi Macrina Tomuleac, au ca obiectiv promovarea în Liga Florilor.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;