Ieşenii pot trimite propuneri pentru întocmirea bugetului Iaşului pentru anul 2024

Începând de miercuri, 22 noiembrie, ieşenii pot trimite propuneri pentru întocmirea bugetului municipiului Iași pentru 2024. Astfel, la fel ca în anii trecuţi, aceştia pot trimite sugestiile cu ajutorul formularelor puse la dispoziție la Centrul de Informații pentru Cetățeni (CCI) și la centrele de cartier.

“În acest an am decis să venim mai aproape de problemele și interesele ieșenilor și am realizat pliante diferite pe cinci zone ale orașului, pe care le-am pus la dispoziție la Centrul de Informații pentru Cetățeni și cele cinci centre de cartier, după cum urmează: MODEL 1 – Tătărași, Tudor Vladimirescu, Metalurgiei, Țicău, Moara de Vânt, Centrul de cartier Tătărași; MODEL 2 – Centru, Copou, Cantemir, CIC;  MODEL 3 – Alexandru cel Bun, Dacia, Mircea cel Bătrân, Galata, Centrul de cartier ACB;  MODEL 4 – Nicolina, CUG, Frumoasa, Bucium, Socola, Bularga, Centrul de cartier Nicolina, Centrul de cartier Frumoasa; MODEL 5 – Canta, Păcurari, Centrul de cartier Păcurari. Pe lângă formularul care poate fi completat de ieșeni și depus în urnele puse la dispoziție la CIC și la centrele de cartier am inclus în pliante și câteva informații despre investițiile din zonele respective, astfel încât propunerile să nu repete proiecte deja stabilite”, precizează reprezentanţii Primăriei într-un comunicat de presă.

Până în prezent au fost distribuite 6.000 de pliante. Propunerile venite de la ieșeni vor fi centralizate și se vor regăsi în proiectul de buget pentru anul 2024. În perioada următoare vom pune la dispoziție și formular online pentru culegerea de proiecte. Pe lângă completarea acestui chestionar, ieşenii pot trimite şi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pe adresa Primăria Municipiului Iaşi, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 11, Iaşi, cod 700064, sau pe e-mail, la adresa informatii@primaria-iasi.ro.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;