5:14 pm - Tuesday April 29, 4442

Handbaliştii de la Politehnica Iaşi s-au calificat în optimile Cupei României

Handbaliștii de la Politehnica Iaşi s-au calificat marți în turul al II-lea al Cupei României, fază în care vor intra în competiție și reprezentantele României în cupele europene, după ce au învins în deplasare, pe cei de la CSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu cu scorul de 38-34 (19-15).

Oaspeţii s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj pe întreaga durată a primei reprize, pe care au încheiat-o cu un avans de patru goluri. Imediat după reluare, ecartul s-a mărit la şapte goluri 23-16 în min. 34), avantaj păstrat de ieşeni până în minutul 42 (26-19).

Începând din acest moment, gazdele au început o luptă fantastică pentru recuperarea decalajului, gorjenii apropiindu-se în minutul 52 la singur gol diferenţă (28-29! Într-un final incandescent, ieşenii au reuşit să revină pe tabelă şi graţie golurilor înscrise de Moroșanu și Andriescu au obţinut victoria care permite ca în turul următor al competiţie, în Sala Polivalentă să vină o formație din Liga Națională.

Golurile oaspeţilor au fost înscrise de Andriescu (11), Chitic (9), Moroșanu (7), Ghiga (5), Drenceanu (5) şi Dedeagă (unul).

Până la meciul din optimile Cupei României, elevii antrenorului Florin Spiridon vor juca sâmbătă, 10 februarie, de la ora 14.00, în Sala Polivalentă, în compania celor de la CSU Galați, în prima etapă a returului Seriei B  din Divizia A.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;